Waarden

Eenvoud

De ratrace, de prestatiegerichte maatschappij, de complexe samenleving maken dat ik terug naar de basis wil. De planeet en ook de samenleving botsen op hun grenzen. De mensen gaan over hun grenzen. In mijn back to basics aanpak wil ik de eenvoud opzoeken. Even samen wat vertragen in een gezonde groene omgeving.

Van shopping mall naar lokale Leuvense kruidenier

Na jaren werken in een internationale context, wil ik terugkeren naar mijn thuisbasis en hier mijn expertise inzetten. Eerder dan verre verplaatsingen te doen voor internationale fancy teamevents, verkies ik te werken in mijn achtertuin. Het liefst van al in het Heverleebos en Meerdaalwoud. Sinds mijn prille jeugd ben ik nauw met deze bossen verbonden.

Duurzaam

Met mijn achtertuin focus, tracht ik in te zetten op een duurzaam concept. Daarnaast streef ik in mijn aanpak het uitbouwen van duurzame relaties na. Ik ben er namelijk van overtuigd dat hoe beter je onderlinge relaties zijn, je des te beter samen kan werken.

In de voetsporen van Winnitoe

Reeds eeuwen stellen we de mens centraal in de wereld. We trachten de natuur aan onze noden aan te passen. Graag wil ik, in navolging van natuurvolkeren zoals de indianen, bijdragen tot een duurzame omgang met de natuur en de kosmos waarbij we met zorg voor alle leven onze plaats binnen de kosmos innemen.

Al het leven is heilig en de hele schepping is verbonden met elkaar. Wat wij doen impacteert het hele universum. Dus laat onze levenswandel in evenwicht zijn met moeder natuur en al haar volkeren.
Smiling Bear
Contacteer me vrijblijvend voor een tocht op maat