Hoe gaan we te werk?

Staptochten in groep, team of alleen

We gaan samen wandelen in de natuur, want ik ben ervan overtuigd dat we dingen in beweging krijgen door zelf in beweging te komen. In deze inspirerende omgeving vinden we de ideale condities om onszelf en anderen in vraag te durven stellen.

Ideeën komen eerder als je wandelt dan als je nadenkt.
Laurent Levy

We nemen met het team rustig de tijd om weer aan te haken bij elkaar. Het symbolische samen op pad zijn vertoont op vele vlakken gelijkenissen met samenwerken om een doel te bereiken. De natuur geeft ons de nodige zuurstof en rust zodat relaties bijna onopgemerkt kunnen ontwikkelen.

Het bos is rijk aan sterke metaforen die ons kunnen inspireren in hoe het nu verder moet als team, als individu, als collega, als mens. Deze metaforen kunnen ons helpen om dingen scherper te stellen en minder evidente thema’s bespreekbaar te maken. Verdiepende vragen en uitdagende opdrachten helpen om te begrijpen wat we van het bos kunnen leren en hoe die inzichten te verankeren om als team, als collega’s onderling, als teamlid en als mens in het algemeen verder te kunnen.

Eendaagse tochten voor teams, groepen of individuen.

Het samen onderweg zijn in combinatie met verdiepende vragen, storytelling, samenwerkingsopdrachten en metaforen ons aangereikt door het bos, inspireren en dagen de groep uit om tot betekenisvolle gesprekken te komen.

Driedaagse tochten back to basics voor teams en groepen:

De groep wordt uitgedaagd in het samen nemen van beslissingen, het zich organiseren, het elkaar coachen, het samen plannen, kortom in alles aspecten van samenwerken.
Een tocht kan volledig te voet zijn, je kan ook kiezen om delen met een ezel, in een kano of op een vlot af te leggen.
Deze tochten kunnen met overnachtingen in tenten of in basic slaapplaatsen. Koken en kamp opzetten zijn deel van de uitdaging.

Contacteer me vrijblijvend voor een tocht op maat